top of page

Infraroodcabine

Een investering in uw gezondheid

Het gebruik van een infraroodcabine kan helpen bij:


Ontspannen

In de eerste plaats is het voor iedereen goed die gewoon even willen ontspannen, zeker in combinatie met een massage.

Spierpijn

Infrarood warmt onze spieren geleidelijk op. De elasticiteit van de spieren verhoogt, waardoor de spanning vermindert.
Bovendien zorgt de betere bloedcirculatie voor aanvoer van meer zuurstofrijk bloed. Spieren hebben nood aan zuurstof om te functioneren.


Stress

Spanning in de geest leidt tot spanningen in het lichaam. Spanningen in het lichaam veroorzaken pijn, belemmeren ons in onze bewegingsvrijheid, maken ons moe. Infrarood pakt de spanning in het lichaam aan. Ik heb ook gekozen voor een omgeving waarin u ook geestelijk tot rust komt. Maak even tijd voor uzelf!

Sporters

Infrarood is ook nuttig voor sporters die comfortabel willen opwarmen. Zeker wie in de winter buiten wil sporten, heeft nood aan een goede opwarming van de spieren. Ook na het sporten is infrarood nuttig. Door even na te zweten in de infraroodcabine drijft u meer afvalstoffen af die tijdens het sporten zijn losgekomen.

Detoxen

Ons lichaam houdt heel wat afvalstoffen vast en zeker in perioden van stress kunnen die zich opstapelen. Voelt u zich na een drukke periode vaak vermoeid, niet echt fit of zelfs teneergeslagen, dan kan het helpen om uw lichaam eens stevig te ontgiften via een infraroodsessie. Je kan tot 600 kcal verbranden per halfuur.

Gezondheidsproblemen

De infraroodcabine helpt ook bij bepaalde gezondheidsproblemen zoals acne, eczeem of brandwonden, psoriasis, lumbago, reuma, artrose, tenniselleboog, fybromyalgie, ziekte van Bechterew, ...

 

NEEM GERUST CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE via mail of telefoon.

Hoe vaak infraroodcabine?

Heeft u last van een acute pijnopstoot: een spierverrekking, een pijnlijk gewricht of een blessure, dan kunt u vaak al gebaat zijn met drie sessies van maximaal een halfuur. In dat geval kiest u er best wel voor om deze snel op elkaar te laten volgen, bijvoorbeeld om de twee dagen. Dan kan u gebruik maken van een 3-beurtenkaart.

Heeft u chronisch pijn zoals hierboven vermeld dan neemt u beter een meerbeurtenkaart.

Wenst u eerst eens zelf te voelen wat infrarood met uw lichaam doet? Dat begrijp ik best. Maak een afspraak voor een proefbeurt.
U betaalt 12 euro. Besluit u binnen de week om toch een beurtenkaart te nemen, dan breng ik de proefbeurt graag in mindering bij een 10- 20 beurtenkaart.

 

Wanneer mag je niet in de infraroodcabine?

Gebruik geen infrarood als u een ontsteking hebt. In dat geval moet u de spier of het gewricht net afkoelen.
Sla ook liever even over als u koorts heeft. Uw lichaam heeft op dit ogenblik alle energie nodig om ziektekiemen te bestrijden.

Infrarood is de gezonde warmte van de zon. Het is onzichtbaar licht dat je ervaart als warmte. Denk maar aan de zalige warmte van de zon in de winter. Infraroodstraling is de meest efficiënte manier om het lichaam te verwarmen.

 

Prijslijst

  • proefbeurt - 12 euro (neemt u binnen de 2 weken een abonnement, dan breng ik de proefbeurt in mindering bij een 10-20 beurtenkaart)

  • 10 beurtenkaart -  110 euro ipv 120 euro

  • 20 beurtenkaart - 200 euro ipv 240 euro

De beurtenkaarten zijn onbeperkt geldig.

Je kan de infraroodcabine apart gebruiken of combineren met een massage.

Je mag gratis gebruik maken van douche, badhanddoeken, badjas en slippers. 

bottom of page